Velkommen hos KIDZbyC!

Mit navn er Charlotte, og jeg er rigtig glad for, at du har valgt at handle hos
KIDZbyC. Jeg er gift og mor til to voksne børn og mormor til to skønne piger, som alle inspirerer mig til at gøre det bedste for butikkens kunder.

Charlotte, ejer af KidzbyC, samt hendes to børnebørn

Vi står altid klar til at yde den bedste service og gøre dit besøg til noget særligt, vi går nemlig ikke på kompromis med service.
Mit eventyr med KIDZbyC startede som en fysisk butik i maj 2019.

Butikken ligger i Tønder/Sønderjylland, og er du i nærheden, så kig endelig forbi og se og føl varerne, og bliv inspireret af de lækre kombinationsforslag, du finder i butikken. Du kan også følge os på Instagram eller Facebook, hvor alle nyheder og aktiviteter postes dagligt.

KIDZbyC sælger tøj til børn i alderen 0 til ca 14 år, men ikke nok med det, så forhandler vi også babylegetøj og småt babyudstyr. Derudover kan du finde gummistøvler både med og uden for.


Alle brands du finder hos KIDZbyC er danske designs. Du kan altid finde et stort udvalg af økologiske varer – og udvalget i butikken dækker både basis varer, uld, hverdagstøj og skal I til fest, kan I også finde et lækkert outfit til det, altid tilpasset sæsonen. 

I slutningen af 2020 besluttede jeg, at nu var tiden kommet, hvor den fysiske butik skulle suppleres med en webshop, Dette giver muligheden for, at KIDZbyC kan komme ud til endnu flere kunder, og giver dig muligheden for at shoppe i fred og ro derhjemme, men stadig støtte en lille selvstændig butik.

Tak fordi du støtter – enten med et fysisk besøg eller online her i webshoppen !

Knus, Charlotte